Kan du bruge tech til at få din virksomhed til at fungere bedre?

Teknologi fylder rigtig meget i vores hverdag, og vi kan sige, at langt de fleste virksomheder i dag bruger teknologi på den ene eller anden måde. Det er dog ikke alle, der er klar over hvordan man man få teknologien til at spille med resten af virksomheden, I denne her lille artikel kommer vi ind på, hvilke ting man kan vælge at fokusere på, hvis man ønsker at anvende teknologi mere i ens egen virksomhed. Er du en medarbejder, så kan du bruge informationen til at pitche et eller flere nye projekter for din chef. Det kan være en god måde at få tiden til at gå på kontoret i løbet af sommerferien.

Har du overhovedet en hjemmeside?

Svarer du nej til det ovenstående spørgsmål, så er der noget galt. Det kan godt være, at mange finder dig på Google på grund af deres Google My Business, men alligevel bør du have en hjemmeside – selv en ikke så pæn en er bedre end ingen. Man kunne dog komme ind på, at en dårlig hjemmeside kan være med til at afskrække mange af dine kunder, fordi du fremstår uprofessionelt. Derfor bør du investere de par tusind kroner, det nu koster at få lavet en ny hjemmeside.

Tag imod betalinger i Ethereum

Ethereum er kendt for at være et billigere alternativ end Bitcoins, når det kommer til betaling for varer i webshops, fordi gebyrerne er lavere. Du kan med fordel anvende Ethereum i din butik eller webshop og få lidt flere kunder den vej. Det kan også være en spændende måde at komme i gang med kryptovaluta på. Mange vælger at investere i det også, men det skal du kun gøre, hvis du er klar over alle risici, der er forbundet med disse typer af investeringer. Du kan læse mere om investering i Ethereum her.

Automatisér dele af din forretning

Hvad hvis vi fortalte dig, at du kan automatisere en række forskelige ting i din forretning uden at skulle programmere noget? Ja, det kan godt være, at det er for godt til at være sandt, men det er det dog ikke. Du kan ved hjælp af værktøjer som Zapier automatisere en masse ting. Eksempler kunne være en API, hvor du får en besked, når der sker en hændelse. Denne her hændelse kan du automatisk smide ind i et Excel-ark eller ind på Google Sheets, og så kan du dele det med dine medarbejdere – eller dem der nu har brug for det. Du skal dog være sikker på, at det overholder GDPR, da det er dit ansvar.